Galaxy Tab 10.1 sa Android 3.1

Izvor: ITsvet.com, 30.Maj.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy Tab 10.1 sa Android 3.1

Ukoliko Vam se sviđa Android 3.1 operativni sistem i volite tablet računare koji su tanji od iPad 2 modela, onda biste možda trebali da razmotrite Samsung Galaxy tab model jer su kreatori ovog tableta dve pomenute karakteristike uključili u Galaxy Tab 10.1 model. Prema informacijama koje još uvek nisu zvanične verzija Samsung Galaxy Tab 10.1 modela sa pomenutim karakteristikama će se pojaviti u narednih nekoliko dana. U poslednje vreme je bilo dosta kritika na račun kompanije Google jer se mnogo čeka na tablet računare koje karakteriše Android 3.0 Honeycomb, ali očigledno je da su ove kritike urodile plodom.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Galaxy Tab 10.1 sa Android 3.1

Izvor: LaptopSvet.com, 31.Maj.2011, 09:32

Ukoliko Vam se sviđa Android 3.1 operativni sistem i volite tablet računare koji su tanji od iPad 2 modela, onda biste možda trebali da razmotrite Samsung Galaxy tab model jer su kreatori ovog tableta dve pomenute karakteristike uključili u Galaxy Tab 10.1 model. Prema informacijama koje još uvek...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.