Galaxy S5 - finalne specifikacije

Izvor: B92, 05.Feb.2014, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy S5 - finalne specifikacije

Samsung je već poslao pozivnice za predstojeće otkrivanje modela Galaxy S5 koje će se desiti 24. februara na Mobilnom svetskom kongresu u Barseloni.

I kako se dan otkrivanja polako bliži tako se pojavljuje i sve više informacija u vezi sa novim premijum smartfonom. Ruski bloger Eldar Murtazin, koji je takođe napisao da će Galaxy S5 biti otkriven 23. februara, na Twitteru je otkrio tačne specifikacije ovog smartfona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
On je potvrdio da će uređaj dolaziti sa Sumer AMOLED 5.25-inčnim displejom, Quad HD rezolucijom i da će ga pogoniti Exynos 6 ili Snapdragon 805 procesor u zavisnosti od regiona.

Tu je još 3GB radne memorije i 32 ili 64GB interne memorije kao i kamera od 16 megapiskela.

Murtazin je dodatno otkrio i da će prednja kamera imati rezoluciju od 3.2 megapiksela i da će Galaxy S5 imati 3.200 mAh bateriju.

Samsung Galaxy S5 će se u prodaji naći od aprila i radiće na Androidu 4.4 KitKat a kupcima će na raspolaganju biti i brojne aplikacije i dodaci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Galaxy S5 - finalne specifikacije

Izvor: B92, 05.Feb.2014

Samsung je već poslao pozivnice za predstojeće otkrivanje modela Galaxy S5 koje će se desiti 24. februara na Mobilnom svetskom kongresu u Barseloni...I kako se dan otkrivanja polako bliži tako se pojavljuje i sve više informacija u vezi sa novim premijum smartfonom. Ruski bloger Eldar Murtazin,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.