Galaxy Note 8 odjednom procureo, čak tri puta!

Izvor: Mondo, 16.Jun.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galaxy Note 8 odjednom procureo, čak tri puta!

Nove informacije o predstojećem flagship modelu kompanije Samsung su procurele, sa čak tri različita mesta. Informacije ne otkrivaju ništa novo ali defintivno potvrđuju prethodno procurele vesti.

Veliki fijasko koji se 2016. godine desio sa Samsung Galaxy Note 7 uređajem je zamalo ubio celu liniju, ali veliki uspeh Galaxy S8 i S8 Plus je podigao očekivanja za Galaxy Note 8 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << , a sada su se pojavile informacije o ovom telefonu iz čak tri izvora, što obećava da će Galaxy Note 8 biti jedan od najuzbudljivijih telefona 2017. godine.

Galaxy Note 8 bez važne funkcije?

Prva procurela informacija dolazi sa kineskog sajta CNMO.com, koji je okačio, za šta tvrdi da je prva prava fotografija, koja prikazuje poleđinu Galaxy Note 8 uređaja. Na njoj možemo videti duplu vertikalnu pozadinsku kameru i još bitnije, nema loše pozicioniranog senzora za otiske prsta na pozadini telefona, kakav se može naći na Galaxy S8 i S8 Plus. Da li će Note 8 ipak imati senzor ugrađen u ekran, nadamo se, a ako je ova fotka tačna, velike su šanse za to.

Druga procurela informacija je vezana za ekran. Poznato je da Galaxy S8 i S8 Plus imaju neverovatan odnos ekrana i tela telefona od 84 odsto, ali sa novom fotografijom vidimo da je gornja ivica Note 8 debela samo 6.7 milimetara, što je tanje od S8 i njegove ivice od 7 milimetara. Kada se uzme u obzir da će Note 8 imati masivan ekran od 6.4 inča, najverovatnije nam dolazi novi šampion odnosa ekrana i telefona.

Foto: Promo/Weibo

Nakon ovih fotografija, stiže i procureli video od Slashleaks-a, koji, navodno, prikazuje prednji panel Galaxy Note 8. Ovaj panel se slaže sa prethodno procurelim slikama, kao i onim što smo već videli na S8 i S8 Plus, što nastavlja Samsung misiju da prednji deo telefona bude sam ekran.



Izvor: Slashleaks

Ništa od ovoga, naravno, nije zvanično, i nećemo znati da li je istina do prikazivanja samog Galaxy Note 8 uređaja, ali prikazuje određen pravac kojim se Samsung kreće sa svojim novim telefonima, prenosi Forbes.

Izgleda da će Apple sa svojim jubilarnim telefonom imati žestoku borbu sa Samsung-ovim predstojećim flagship uređajem.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.