Evo zašto je Moto 360 najbolji pametni sat na tržištu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 03.Jul.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Moto 360 najbolji pametni sat na tržištu (VIDEO)

S obzirom da su Samsung i LG predstavili svoje Android Wear pametne satove i objavili datume kada će oni biti dostupni kupcima, mnogu su propustili da primete Motorolin Moto 360 pametni sat.
Sa krajnje klasičnim „okruglim“ izgledom, Moto 360 je zaokupio pažnju svih onih koji se bave nosivom tehnologijom i, uprkos manjku pažnje, nade su visoke za ovaj uređaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> U pokušaju da poveća i interesovanje običnih ljudi, Motorola je objavila video koji nam prikazuje šta sve kompanijin pametni sat nudi.
Moto 360 posjeduje OLED displej koji je posebno napravljen za kompaniju, a ovi ekrani troše i do 40 odsto manje energije od LCD panela prilikom prikazivanja crnih piksela pošto mogu da ugase svaki piksel pojedinačno.
Međutim, Motorola je bila prilično stidljiva kada su ostale specifikacije sata u pitanju.
Video:

Izvor:Tehnologija.me

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.