Državljanin BiH pokušao da prenese sat vrijedan više od 25.000 evra

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Sep.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državljanin BiH pokušao da prenese sat vrijedan više od 25.000 evra

Carinici na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" otkrili su pokušaj neprijavljivanja skupocjenog sata, garderobe i telefona čija vrijednost prelazi sumu od 30.000 evra. Neprijavljeni predmeti otkriveni su kod 59-godišnjeg državljanina BiH koji je letom iz Beča stigao u Beograd i po preuzimanju prtljaga uputio se u "zeleni kontrolni prolaz" namijenjen putnicima koji nemaju ništa da prijave za carinjenje, saopštila je Uprava carina, prenose "Večernje novosti". Carinici su kontrolom njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << prtljaga ustanovili da nosi nov, neraspakovan telefon "Samsung Galaxy S6 edge", praznu kutiju skupocjenog sata "Hublot" i dva nova kaputa marke "Loro Piana". Ubrzo su na desnoj ruci putnika uočili pomenuti sat, dok je putnik na lijevoj, nosio svoj uobičajni ručni sat. Na pitanje da li ima račune za robu koju sa sobom nosi, putnik je prezentovao odsječak računa iz koga se vidi da je samo pomenuti "Hublot" sat koštao gotovo 25.900 evra, navodi se u saopštenju.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd: Državljanin BiH priveden zbog sata od 30 000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2015

BEOGRAD - Srbijanski carinici danas su oko podneva u beogradskoj zračnoj luci ''Nikola Tesla'' otkrili pokušaj neprijavljivana skupocjenoga sata, odjeće i telefona čija je ukupna vrijednost veća od 30.000 evra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pokušaj šverca na aerodromu

Izvor: Akter, 30.Sep.2015

Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla" otkrili pokušaj neprijavljivanja skupocenog sata, garderobe i telefona, čija vrednost prelazi sumu od 30.000 evra..Neprijavljeni predmeti otkriveni su kod pedesetdevetogodišnjeg državljanina BiH, koji je letom iz Beča stigao u Beograd. On se po preuzimanju...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.