Blokirana prodaja Galaxy Taba 10.1

Izvor: S media, 27.Jun.2012, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blokirana prodaja Galaxy Taba 10.1

Sudija Lusi Koh naložila je kompaniji Samsung i njenim ograncima u SAD da obustave uvoz i prodaju u SAD tableta ili bilo kojih drugih proizvoda koji se jedino po boji razlikuju od proizvoda i dizajna opisanih u patentu D504,889.

I Google sprema tablet

Apple stvara laži o vama

Apple u napadu na Galaxy S III

Pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << patent se odnosi na izgled uređaja, a sud je ranije već utvrdio da se Galaxy Tab 10.1 u očima prosečnog posmatrača praktično ne razlikuje od Apple računara iPad i iPad 2.

Sa druge strane, Appleu je naloženo da deponuje iznos od 2,6 miliona dolara na ime odštete u korist Samsunga, ukoliko u kasnijem postupku bude utvrđeno da je zabrana bila pogrešna.

Najnovija sudska odluka predstavlja još jedan prilog u bogatom dosijeu vezanom za dugogodišnji patentni spor između Applea i Samsunga.

Izvor: Mikro foto:perfect-gadget.com

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.