BARBIE SmartThings kuća iz snova – Samsung objavio partnerstvo sa kompanijom Warner Bros Pictures povodom premijere novog filma

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Jul.2023, 14:26

BARBIE SmartThings kuća iz snova – Samsung objavio partnerstvo sa kompanijom Warner Bros Pictures povodom premijere novog filma

Kompanija Samsung Electronics objavila je svoje partnerstvo sa kompanijom Warner Bros Pictures, uoči premijere filma BARBIE, jednog od najvećih kulturnih događaja godine. Ekskluzivna saradnja sastoji se od globalne maloprodajne aktivacije i evropske digitalne aktivacije: BARBIE SmartThings „Dream House“ (kuća iz snova). Kampanja će biti lansirana kroz više kanala u dve faze ovog leta, počevši od globalne maloprodajne aktivacije u prodavnicama širom sveta.

Nakon zvanične >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << premijere na velikom platnu, kupci u prodavnicama širom sveta mogu uživati u zvaničnom trejleru za film BARBIE u veličanstvenom 8K formatu na TV uređajima u Samsungp rodavnicama koji ističu impresivne vizuelne elemente samog filma. Ovaj potez je deo šireg partnerstva između kompanija Samsung i Warner Bros Pictures u oblasti 8K sadržaja i predstavlja uzbudljiv korak napred koji demonstrira mogućnosti Samsung Neo QLED 8K TV uređaja, a korisnicima pruža priliku za gledanje filmova u bioskopskom kvalitetu..

BARBIE SmartThings „Dream House“ na Samsung.com uvedena je širom Evrope od 10. jula 2023. godine sa ciljem da kroz scene iz svakodnevnog života oživi živopisan BARBIE svet uz pomoć platforme Samsung SmartThings. Platforma SmartThings savršeno povezuje uređaje i aparate u domu i jedan je od najvećih otvorenih ekosistema povezanih uređaja, sa preko 150 miliona korisnika širom sveta. Uz kontrolu preko samo jedne aplikacije, Samsung naloga i Wi-Fi veze, SmartThings omogućava korisnicima da dom prilagode svojim potrebama, prate energetsku potrošnju i čak podese atmosferu za organizovanje zabave na temu BARBIEu pravom BARBIE duhu.

Sa početne stranice BARBIE SmartThings se kreće u istraživanje legendarne BARBIE „Dream House“, gde je prikazano kako svako može da koristi platformu Samsung SmartThings. Na primer, posetioci posebne stranice mogu da istraže kako da koriste Galaxy Z Flip4 telefon da bi pokrenuli zabavu puštanjem pesama preko SmartThings aplikacije, dodaju svom izgledu malo ružičaste boje uz Galaxy Watch4 sat i koriste Jet Bot AI + Robot usisivač da bez napora očiste konfete nakon sopstvene proslave u kući iz snova, uz mnoge drugih scena iz svakodnevnog života.

BARBIE SmartThings „Dream House“ na Samsung.rs takođe prikazuje ceo spektar proizvoda gde korisnici mogu da kliknu na željeni artikal da bi direktno kupili.

Svi znatiželjni ljubitelji mogu naći BARBIE SmartThings kuću iz snova na linku i društvenim mrežama u Srbiji i ostatku Evrope.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung News Room na adresi http://news.samsung.com.


O filmu BARBIE

Živeti u BARBIE svetu znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako niste u egzistencijalnoj krizi. Ili ako niste Ken. Kompanija Warner BrosPictures predstavlja film BARBIE u produkciji Heyday Films Production, LuckyChap Entertainment Production, NB/GG Pictures Production i Mattel Production. Warner Bros. Pictures distribucija filma u bioskopima širom sveta, počela je od 21. jula 2023. u SAD i od 19. jula u drugim zemljama. Film BARBIE je režirala Greta Gervig, a glavne uloge igraju Margot Robi, Rajan Gosling, Amerika Ferera, Kejt Mekinon, Isa Re, Rea Perlman i Vil Farel. Scenaristi su Greta Gervig i Noa Baumbah na osnovu lutke Barbike kompanije Mattel, a producenti su Dejvid Hejman, Margot Robi, Tom Ekerli i Robi Brener. Izvršni producenti su Gervig, Baumbah, Inon Krejz, Ričard Dikson, Majkl Šarp, Džozi Meknamara, Kortni Valenti, TobiEmerik i Kejt Adams. Muzički supervizor je Georgi Drakulias, a muziku su napisali Mark Ronson i Endrju Vajat.

O grupaciji Warner Bros Pictures

Grupacija Warner BrosPictures se sastoji od kompanija Warner Bros. Pictures, New Line Cinema i Warner Bros Pictures Animation. Warner Bros sarađuje da najinspirativnijim svetskim pripovedačima na stvaranju vrhunske zabave na svakom ekranu za gledaoce širom sveta. Grupacija Warner Bros Pictures je od osnivanja na čelu filmske industrije i nastavlja da bude vodeća kreativna snaga koja pravi filmove svih žanrova za prikazivanje u bioskopima širom sveta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.