46 nagrada za Samsung

Izvor: B92, 25.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

46 nagrada za Samsung

Samsung Electronics osvojio je 46 nagrada za inovacije na sajmu CES 2009.

Jovana Milićević




Žiri CES-a, najvećeg sajma za potrošačku tehnologiju, sačinjen od inžinjera, industrijskih dizajnera i novinara, i ove godine dodelio je nagrade za najbolji dizajn i inžinjering u oblasti proizvoda vrhunske potrošačke elektronike.

Ove godine, kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Samsung dobila je 46 nagrada, između ostalog i za 8 mobilnih telefona, 7 dodataka za mobilne telefone, 6 HDTV-a, 4 digitalne kamere, 2 laserska štampača i 2 digitalna kamkordera. Svi nagrađeni proizvodi biće izloženi sa Samsungovom štandu tokom CES-a, u periodu od 8. do 11. januara 2009. godine.

Činjenica da je kompanija Samsung osvojila veliki broj nagrada ustanovljenih 1976. godine, po rečima predsednika i izvršnog direktora kompanije Samsung Electronics America, D.J. Oha, "podstiče napore Samsunga da predstavi najinovativnije tehnologije i proizvode koji obogaćuju živote potrošača".

Sve dobitnike Innovations 2009 nagrada, kao i detaljnije informacije o nagrađenim proizvodima možete pronaći na www.CESweb.org/Innovations.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.