3D za Samsung seriju 7 igračkih laptopova

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3D za Samsung seriju 7 igračkih laptopova

Samsung je unapredio njihovu seriju 7 igračkih laptop računara za sve one korisnike koji uživaju u 3D akcijama. Model sa ekranom dijagonale 17.3“ osvežen je SuperBright 1920 x 1080 3D LED ekranom, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije. Ljubitelji 3D filmova takođe mogu iskoristiti sve prednosti novog ekrana zahvaljujući Blu-ray drajvu. Tu je i AMD Radeon HD 7870M grafička kartica za koju Samsung navodi da je dizajnirana za igre te da se odlično uklapa sa DirectX verzijom 11.1. U okviru ove linije dostupni su i modeli jarkih boja koje su alternativa standardnim modelima tamnih boja.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

3D za Samsung seriju 7 igračkih laptopova

Izvor: ItRešenja.com, 15.Avg.2012

Samsung je unapredio njihovu seriju 7 igračkih laptop računara za sve one korisnike koji uživaju u 3D akcijama. Model sa ekranom dijagonale 17.3“ osvežen je SuperBright 1920 x 1080 3D LED ekranom, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije. Ljubitelji 3D filmova takođe mogu iskoristiti sve prednosti...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.