Više od 1.000 radnih mesta na novosadskom Sajmu zapošljavanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2020, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1.000 radnih mesta na novosadskom Sajmu zapošljavanja

Grad Novi Sad i Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) - Filijala Novi Sad, organizuju 30. Sajam zapošljavanja, u sredu, 04.marta, od 10 do 15 časova, u auli (holu) Master centra na Novosadskom sajmu.

Učešće je potvrdilo oko 60 poslodavaca, koji su prijavili više od 1000 slobodnih radnih mesta u elektrotehničkoj, komercijalnoj, trgovačkoj, građevinskoj, mašinskoj, zdravstvenoj, tekstilnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ugostiteljskoj struci. Najveću šansu da pronađu posao imaće radnici u proizvodnji i trgovini, a priliku će dobiti i IT developeri, građevinski inženjeri, defektolozi-logopedi, inženjeri tehnologije, komercijalisti, prodavci, konfekcionari, magacioneri, električari, kozmetičari, medicinski tehničari, mesari i drugi.

Poželjno je da kandidati ponesu više primeraka radne biografije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam zapošljavanja u sredu u Master centru, učešće prijavilo 60 poslodavaca

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2020

Sajam zapošljavanja, 30. po redu, održaće se u sredu, 4. marta u auli Master centra na Novosadskom sajmu...Sajam će se održati od 10 do 15 časova...Učešće je potvrdilo oko 60 poslodavaca, koji su prijavili više od 1.000 slobodnih radnih mesta u elektrotehničkoj, komercijalnoj, trgovačkoj,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.