Sedmi virtualni Sajam zapošljavanja u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Dec.2023, 17:32

Sedmi virtualni Sajam zapošljavanja u Nišu

Specijalizovani virutalni Sajam zapošljavanja organizovaće niška filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u četvrtak, 21. decembra od 10 do 14 sati. Zainteresovani će moći da prisustvuju 7. put na virtualnom Sajmu kreiranjem naloga na internet platformi, a mogu prisustvovati i one Nišlije koje se ne nalaze u evidenciji NSZ-a.

U virtualnom okruženju prilagođenom korisnicima, kako Sajam naziva niški NSZ, pored mogućnosti da se direktno prijave na ponuđene poslove, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << građani će imati priliku i da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platnofrmi, a naglašavaju da će komunikacija biti moguća preko "čet opcija" klikom na štand sa nazivom kompanije.

Registracija učesnika sajma na web platformi www.nsz-virtuelnisajam.rs je jednostavna, a nakon iste - svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti). Moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), kako voditi intervju sa poslodavcem - navode iz niškog NSZ-a.

Na Specijalizovanom virtuelnom sajmu zapošljavanja biće prisutni i partneri Sajma o kojima će tražioci zaposlenja imati prilike da se informišu i da se upoznaju kako o njihovim načinu rada tako i sa brojnim mogućnostima dodatne edukacije i usavršavanja veština koje nude.

Takođe navode da će moći da se informišu i o Forumu naprednih tehnologija u NTP-u, koji će biti organizovan istog dana, a u okviru kojeg se i organizuje virtualni Sajam zapošljavanja u Nišu, za koji se možete registrovati ovde.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.