Sajmu zapošljavanja utorak u  Zemunu

Izvor: Glas javnosti, Beta, 13.Dec.2010, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmu zapošljavanja utorak u Zemunu

BEOGRAD - U Zemunu će u utorak, 14. decembra, biti organizovan Sajam zapošljavanja na kojem će 21 poslodavac ponuditi više od 100 radnih mesta, najavila je Nacionalna služba za zapošljavanje. Kako se navodi u saopštenju, sajam će biti održan u Domu vazduhoplovstva.

Posao na sajmu mogu potražiti doktori medicine, specijalisti kliničke farmakologije i interne medicine, medicinske sestre, negovateljice, veterinari, inženjeri pejzažne arhitekture, baštovani, ekonomisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << komercijalisti, inženjeri mašinstva, bravari, zavarivači, kuvari, poslastičari, servirke, frizeri, pedikiri, magacioneri...

Sajam organizujuje beogradska filijala Nacionalna službe za zapošljavanje u saradnji sa Gradskom opštinom Zemun.

Na štandu beogradske filijale, nezaposleni će dobiti sve potrebne informacije o uslugama i programima NSZ, kao i stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.