Sajam zapošljavanja sutra u Pančevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja sutra u Pančevu

PANČEVO - Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Pančevu organizovaće sutra u pančevačkom Domu vojske Sajam zapošljavanja na kome će oko 50 poslodavaca ponuditi više od 400 slobodnih radnih mesta.

Prema rečima direktora filijale Nedeljka Eraka, učestvovaće, između ostalih, "Azotara", "Petrohemija", "Panonija", "Tehnomarket", "Elektrostar", "Al sistem".

On je istakao da će na ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajmu biti ponuđeni i profesionalni poslovi u Vojsci Srbije.

Nezaposleni će biti u prilici da svoje radne biografije prilože za zanimanja i slobodne poslove u oblasti tekstilne, mašinske, saobraćajne, komercijalne, hemijske, građevinske i drugih delatnosti.

U okviru sajamske manifestacije biće održan i okrugli sto na temu "Mesto i uloga lokalnog Saveta za zapošljavanje".

U organizaciji ovog desetog sajma u Pančevu, pored filijale NSZ, učestvuju i Gradska uprava, Regionalna privredna komora i Dom vojske, a pokrovitelji su Dom omladine i Agencija "3dnet ISP".

U južnom Banatu je bez posla oko 36.000 ljudi, a na evidenciji u Pančevu se nalazi 10.300 nezaposlenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.