Izvor: Radio 021, 08.Okt.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja 10. oktobra na Spensu

Nezaposleni, ali i oni koji žele da promene posao mogu da konkurišu za radno mesto na drugom novosadskom sajmu zapošljavanja "Top Job", koji se održava u četvrtak, 10. oktobra na Spensu.

Na sajmu, koji se održava uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje, učestvovaće veliki broj firmi, koje traže različite profile radnika. Posetiocima koji budu došli da nađu posao, savetuje se da sa sobom ponesu odštampanu biografiju, koja treba da bude napisana pregledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i da sadrži neophodne informacije o obrazovanju i prethodnom radnom iskustvu.

Na sajmu će učestovati kompanije: Aroma market, Hutchinson, Carlsberg, Employment Power, Yazaki, Patent Co, Danubius, Transcom, JTI, Montop HRS, Corp JVJ, Le Belier, Joorney, Lear, Adecho, Lilly drogerie, Futura Kid, Pepsico, BENU apoteka, Delmax, Nexe i Froneri.

Radno vreme sajma je od 11 do 18 časova, a ulaz je slobodan.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.