Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Apr.2019, 06:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja: 10. Top Job u Belexpocentru

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila 2019, u Belexpocentru (Španskih boraca 74) biće održan deseti sajam zapošljavanja – Top Job. Prvi kontakt sa poslodavcima je veoma bitan tako da je neophodno da se ponese odštampana biografija. Biografija (CV) treba da bude napisana pregledno i da sadrži neophodne informacije o obrazovanju i prethodnom radnom … The post Sajam zapošljavanja: 10. Top Job u Belexpocentru appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

33. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Apr.2019

Tokom predstojećeg vikenda, 6. i 7. aprila 2019, u hali 1 Beogradskog sajma biće održan 33. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.