Izvor: Pančevac-online.com, 25.Maj.2023, 16:29

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 1. JUNA U PANČEVU: Оčekuje se 30 poslodavaca koji će oglastiti oko 200 slobodnih radnih mesta

Grad Pančevo u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje grada Pančeva za 2023. godinu, organizuje Sajam zapošljavanja 1. juna 2023. godine u periodu od 11 do 13 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića (Korzo), a u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u […] The post SAJAM ZAPOŠLJAVANJA 1. JUNA U PANČEVU: Оčekuje se 30 poslodavaca koji će oglastiti oko 200 slobodnih radnih mesta appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja u Pančevu 1. juna, nudi se 260 radnih mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2023, 14:27

Pančevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), u saradnji sa Gradskom upravom Pančeva, organizuje 1. juna, Sajam zapošljavanja u ovom gradu, objavila je NSZ i navela da su učešće na sajmu potvrdila 34 poslodavca, koji će ponuditi više od 260 slobodnih radnih mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.