Prvi virtuelni sajam zapošljavanja 20. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2021, 15:59

Prvi virtuelni sajam zapošljavanja 20. maja

Nacionalna služba za zapošljavanje(NZS) najavila je danas da će 20. maja organizovati prvi Virtuelni sajam zapošljavanja.

Na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija koje traže nove zaposlene, a 7.500 registrovanih učesnika -tražioca posla imaće priliku da razgovara sa poslodavcima, saopštila je NSZ.

Svi kandidati koji su zainteresovani i traže zaposlenje od danas se mogu prijaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i registrovati na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs
Zainteresovani se mogu prijaviti sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar), bez potrebe instaliranja dodatnog softvera, a broj mesta je ograničen.

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj" koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju - GIZ.

Učešće na sajmu je besplatno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.