Prvi specijalizovani sajam zapošljavanja za mlade u Pančevu

Izvor: KovinEkspres.rs, 01.Mar.2011, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi specijalizovani sajam zapošljavanja za mlade u Pančevu

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Pančevo organizuje Prvi specijalizovani sajam namenjen mladima 'Stručna praksa i Prva šansa 2011&#8243; , u sredu, 02. marta 2011. godine, od 11:00 – 13:00 časova, u holu Doma Vojske, u Pančevu, Trg mučenika bb. Na sajmu će biti prisutno 25 poslodavaca koji će ponuditi preko 100 slobodnih radnih mesta iz različitih područja rada i stepena stručne spreme. Veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << interesovanje za učešće na sajmu pokazali su poslodavci iz javnog sektora – uprave, zdravstva, obrazovanja, vaspitanja, socijalne zaštite i drugih koji mogu da obezbede i imaju zakonsku obavezu obavljanja pripravničkog staža za rad na određenim poslovima. Pored toga sajmu će prisustvovati i poslodavci iz privatnog sektora. Ovim putem pozivamo sve nezaposlene koji su mlađi od 30 godina, sa srednjim, višim i visokim obrazovanjem bez radnog iskustva u struci, ali i sva zainteresovana lica da dođu na sajam, kaže se u pozivu Nacionalne službe za zapošljavanje - Filijale Pančevo.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Sajam Stručna praksa

Izvor: Rasina.net, 01.Mar.2011

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Kruševac organizovala je sajam ’’Stručna praksa’’ u Biznis Inkubator Centru.Na sajmu se se predstavili poslodavci iz oblasti zdravstva, školstva i državne uprave.

Nastavak na Rasina.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.