Otvoren virtuelni Sajam zapošljavanja

Izvor: Danas, 20.Maj.2021, 12:28

Otvoren virtuelni Sajam zapošljavanja

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas, na otvaranju prvog virtuelnog Sajma zapošljavanja, da je Nacionalna služba za zapošljavanje 2. aprila ove godine raspisala javne pozive i konkurse za realizaciju mera aktivne politike zapošljavanja u ovoj godini.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Žene koje prijave nasilje ne smeju da završe na groblju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 11:48

Ne sme se dozvoliti da žene koje prijave nasilje u porodici budu ubijene, poručeno je danas na predstavljanju Strategije za sprečavanje i borbu protiv rodno zasnovanog nasilja prema ženama i nasilja u porodici do 2025. godine, i istaknuto da je država izricanjem 6.000 hitnih mera spasila brojne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.