Na sajmu zapošljavanja malo poslodavaca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2009, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na sajmu zapošljavanja malo poslodavaca

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog veća Vojvodine Ivana Dulić-Marković otvorila je danas u Novom Sadu dvodnevni, peti po redu, sajam zapošljavanja i razvoja karijere "Karijer dejs 2009". Ulaz je besplatan, međutim, iako je problem nezaposlenosti među mladima u našem društvu aktuelan, ove godine odziv poslodavaca je veoma mali.

Na "Karijer dejs" predstavljha se 12 poslodavaca, što je znatno manje u odnosu na prethodne godine, ali će zati biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizovane edukativne radionice namenjene profesionalnom usavršavanju i informisanju o evropskim fondovima.

Ponuđeni programi 12 izlagača namenjeni su, pre svega mladima, studentima završnih godina studija, ali i stručnim nezaposlenim osobama, sa kojima predstavnici kompanija u toku trajanja sajma, ali i posle njega, mogu direktno da komuniciraju.

Tokom cele godine "Karijer dejs" ažurira bazu podataka prijavljenih stručnjaka koji su na raspolaganju kompanijama učesnicma tih sajmova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.