Na prvom Virtuelnom sajmu zapošljavanja 70 kompanija nudi posao

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021, 12:16

Na prvom Virtuelnom sajmu zapošljavanja 70 kompanija nudi posao

Na prvom Virtuelnom sajmu zapošljavanja u četvrtak, 20. maja, od 10 do 16 sati obezbeđeno je učešće 70 kompanija koje traže nove zaposlene, a 7.500 registrovanih nezaposlenih imaće priliku da razgovara sa poslodavcima, najavljuju iz Nacionalna službe za zapošljavanje.

Prijave za učešće na Sajmu su otvorene, a kandidati koji traže posao mogu da se registruju na internat strani www.nsz-sajamzaposljavanja.rs.

Broj mesta je ograničen, a učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na sajmu je besplatno. Zainteresovani se mogu prijaviti sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar), bez potrebe instaliranja dodatnog softvera - navode iz NSZ.

Ističu da Sajam organizuju uz podršku globalnog Programa "Migracije i razvoj" koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.