Jesenji sajam zapošljavanja u Šapcu

Izvor: RTS, 18.Okt.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenji sajam zapošljavanja u Šapcu

Na jesenjem sajmu zapošljavanja u Šapcu, više od 60 poslodavaca, ponudilo je oko 270 radnih mesta, najviše u oblasti proizvodnje.
Među poslodavcima koji traže radnike su i kompanije sa teritorije grada, kod kojih je zaposleno više od 50 odsto Šapčana koji rade u proizvodnji, navode nadležni.

"Tu je između ostalog, kompanija "Jazaki", "Zorka Keramika", "Zorka Eliksir grupa". Prisutne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su i kompanije u oblasti građevinarstva i iz oblasti usluga, koje takođe zapošljavaju veliki broj radnika. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavenje u Šapcu je 9.360 nezaposlenih, u odnosu na prošlu godinu, broj nezaposlenih smanjen je za više od 500 radnih mesta", kaže Radivoje Mićić, direktor Filijale nacionalne službe za zapošljavanje u Šapcu.
Na teritoriji grada i u tri susedne opštine, Bogatić, Vladimirci, Koceljeva ukupno je 16.230 nezaposlenih.
rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.