Jesenji sajam zapošljavanja na Fakultetu tehničkih nauka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenji sajam zapošljavanja na Fakultetu tehničkih nauka

Na Fakultetu tehničkih nauka održan je jesenji Sajam zapošljavanja u organizaciji ESTIEM studentske organizacije pod sloganom "Budi svoja veza". Četvrti sajam okupio je najviše kompanija do sada što je pokazatelj da događaj raste i da ima svoju svrhu.

Cilj sajma je da se ostvari veza između kompanija, fakulteta i studenata, da sve strane saznaju više jedne o drugima što bi za rezultat imalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skraćenje puta od diplome do zaposlenja.

"Osnovni cilj nam je da studenti veoma lako nađu praksu i posao i da postignu ono za šta ih pripremamo ovde na fakultetu", kaže Sonja Borota iz ESTIEM studentske organizacije.

Fakultet Tehničkih nauka broji više od 14 hiljada studenata, koji pohađaju studije na nekom od 13 departmana, i predstavlja izvor najkvalitetnijih kadrova u ovom delu Evrope, zbog čega i renomirane strane kompanije imaju interes da tu predstave svoj rad i ponude zaposlenje ili stručnu praksu, a studentima ovo je idealna prilika da ostvare direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima.

Ove godine sajam je uključio i Startup Corner, gde su studenti imali priliku i da čuju iskustva onih, koji su već ostvarili svoje snove otpočinjanjem sopstvenih biznisa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.