Do posla i virtuelno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do posla i virtuelno

Deseti regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019", počeo je danas i traje narednih sedam dana, do srede 23. oktobra. Sajam se realizuje u saradnji sajta Poslovi.infostud.com, sajta Moj-posao.net iz Hrvatske, Posao.ba iz Bosne i Hercegovine i Vrabotuvanje.com.mk iz Makedonije. Trgovina, IT, finansije i obrazovanje su oblasti za koje se traže radnici. 

U ponudi je više od 300 online oglasa za posao na adresi rs.dankarijera.com. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Osim mogućnosti konkurisanja, na raspolaganju je i direktan razgovor sa poslodavcima putem čat opcije gde se direktno kod predstavnika kompanije kandidati za posao mogu raspitati o uslovima rada.

Takođe, za sve posetioce tu je Lov na blago – igra putem koje posetioci mogu osvojiti neku od vrednih nagrada, a za sve programere pripremili smo Virtuelni Hakaton gde će svoje znanje odmeriti najbolji programeri iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Tokom sajma za sve zainteresovane biće organizovane i dve panel diskusije putem kojih će se kandidatima obratiti poslodavci. Paneli će obrađivati teme zapošljavanja, dok će se drugi panel baviti IT sferom zapošljavanja.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počeo 10. regionalni onlajn sajam zapošljavanja

Izvor: RTV Pink, 16.Okt.2019

Deseti regionalni onlajn Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2019", počeo je danas i trajaće do srede, 23. oktobra.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.