Delez Srbija najpoželjniji poslodavac u 2015. godini

Izvor: Scandal.rs, 16.Apr.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez Srbija najpoželjniji poslodavac u 2015. godini

Kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija) je najpoželjniji poslodavac u 2015.godini, pokazalo je istraživanje sprovedeno na ovogodišnem Sajmu zapošljavanja ”Career Days”. U istraživanju je učestvovalo 400 studenata i mladih nezaposlenih.

“Ovo priznjanje potvrđuje da je Delez Srbija prepoznata kao kompanija u kojoj mladi dobijaju najveću priliku da uče, razvijaju se i i rade u dobrim uslovima za koje se vezuju timski duh i pozitivna atmosfera. Naša kompanija ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << veliki broj programa i edukacije za zaposlene, motiviše ih konstantno da napreduju i drago nam je što je broj maldih koji nam se priključuje sve veći”, kaže Sanja Jevđenijević, potpredsednica za ljudske resurse i organizacioni razvoj Delez Srbija.

Kompanija Delez Srbija u Srbiji zapošljava više od 10.800 ljudi kojima obezbeđuje veliki broj programa namenjenih razvoju njihovih poslovnih potencijala. Uz to, posebni programi koji su namenjeni mladima, daju priliku za sticanje prvog radnog iskustva i osnova poslovanja u maloprodaji. Posebno interesovanje, mladi pokazuju za Retail management training program i International Graduate Trainee program, putem kojih se odmah zapošljavaju u kompaniji i dobijaju mentore koji vode njihovu karijeru.

Istraživanje o najpoželjnijem poslodavcu za 2015. godinu je nastalo na inicijativu organizacionog tima Career Days – a obuhvata i podatke o učesnicima istraživanja, njihovu obrazovnu strukturu, kao i motive prilikom traženja kompanija koje su poželjne kao budući poslodavci.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Delez Srbija najpoželjniji poslodavac u 2015. godini

Izvor: Svet, 16.Apr.2015

Kompanija Delhaize Serbia (Delez Srbija) je najpoželjniji poslodavac u 2015.godini, pokazalo je istraživanje sprovedeno na ovogodišnem Sajmu zapošljavanja ”Career Days”. U istraživanju je učestvovalo 400 studenata i mladih nezaposlenih.. “Ovo priznjanje potvrđuje da je Delez Srbija prepoznata...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.