180 radnih mesta u ponudi Sajma zapošljavanja u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

180 radnih mesta u ponudi Sajma zapošljavanja u Pirotu

Na Sajmu zapošljavanja pirotske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u utorak 26. aprila u Sportskoj hali “Kej” od 11 do 14 sati, 24 poslodavca ponudiće radna mesta za 180 radnika.

Kako je istakao Miljan Jonić iz pirotske NSZ, na prvom ovogodišnjem sajmu poslodavci traže radnike različitih profila.

Najveća potražnja je za trgovcima, kuvarima, peglarima, proizvođačima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << primarnih proizvoda od drveta, radnicima u marketingu, građevinskim i inženjerima u tehničkoj pripremi - kaže Jonić.

On napominje i da NSZ ima “dobar efekat zapošljavanja”, koji je naročito vidljiv u slučaju osoba sa invaliditetom jer je “od 30 zaposlenih prošle godine, 17 sa invaliditetom”.

Inače, na evidenciji pirotske filijale NSZ na kraju marta 2016. godine bilo je 12.832 nezaposlenih - 7.880 u Pirotu, 2.038 u Beloj Palanci, 1.459 u Dimitrovgradu i 455 njih u Babušnici.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.