Izvor: Danas, 07.Mar.2022, 13:48

Vegelov roman “Nesahranjena prošlost” trebalo bi davati u apoteci uz recept

Gostujući juče na Sajmu knjiga u Novom Sadu, u Paviljonu književnosti “Seobe duša” koji tokom ove sajamske manifestacije organizuje Fondacija “Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, književnik Miljenko Jergović, upitan iz publike da preporuči pisce i knjige koje treba čitati, istakao je tri novosadska autora: Sinišu Tucića, Slobodana Tišmu i Lasla Vegela.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Rumena Bužarovska: Glasovi protiv autoritarnosti su oni koji nose promenu

Izvor: Danas, 07.Mar.2022

Način na koji u svojim pričama dekonstruiše predrasude i stereotipe koji vladaju kod ljudi u celom svetu, kao i na Balkanu, čitaocima mnogo znači. Pokazalo se to prvog dana Međunarodnog sajma knjiga u Novom Sadu kada je sa nastupom Rumene Bužarovske počeo program paviljona književnosti “Seobe...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.