Napravila pometnju na Sajmu knjiga: Evo šta Soraja čita!

Izvor: Scandal.rs, 29.Okt.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravila pometnju na Sajmu knjiga: Evo šta Soraja čita!

Kada se starleta Soraja Vučelić na Sajmu knjiga pojavila u miniću i sa šlicem do prepona, sve ostalo se našlo u drugom planu.

Školarci koji su iz različitih gradova došli u prestonicu kako bi pazarili knjige zaboravili su na razlog putovanja, pa su pohrlili da se slikaju sa ovom rijaliti zvezdom.

Dok su se stariji čudili >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovom prizoru, mladi su se gurali ko će pre da uslika selfi sa starletom, piše alo.rs.

Soraja je otkrila i da redovno kupuje knjige, ali da više voli garderobu.

Došla sam da kupim nešto novo, jer sam sve knjige koje sam kupila prošli mesec pročitala. Sebi sam zacrtala cilj da svaki mesec moram da kupim po nekoliko knjiga, koje obavezno moram da pročitam. Knjige mi nikada nisu oduzimale vreme, sa njima sam samo uspevala da se obrazujem i intelektualno ispunim”, kaže Soraja, koja smatra da bi trebalo i sama da napiše knjigu:

Verujem da bih bila jedna od najčitanijih u zemlji. Možda bih čak bila zabranjena”.

Na pitanje da li je više ispunjava kupovina skupocene garderobe ili knjiga ona odgovra:

“Neću da lažem, svakako da je to kupovina garderobe. U toj vrsti šopinga uživam“, završava Vučelićeva, koja je na Sajmu pazarila delo brazilskog pisca Paula Koelja, kao i kriminalistički roman “Policajac”.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.