Najprodavaniji na Sajmu: Kija, Kusta i Drašković!

Izvor: Mondo, 29.Okt.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najprodavaniji na Sajmu: Kija, Kusta i Drašković!

Međunarodni Sajam knjiga u Beogradu je završen, a u trci za titulu najprodavanijeg autora su: Emir Kusturica, Vuk Drašković i Kija Kockar!

Tokom nedelju dana trajanja 63. Međunarodnog Sajma knjiga izdvojila su se tri naslova za kojima je vladalo veliko interesovanje:

"Aleksandar od Jugoslavije" Vuka Draškovića na Laguninom štandu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zatim "Šta mi treba" Emira Kusturice, koji je prodao više od 10 hiljada primeraka.

Sa štanda izdavačke kuće koja je objavila Kustinu knjigu kažu da se puna četiri sada čekalo da slavni režiser potipise knjige obožavaocima i da smatraju da je upravo ova knjiga ovogodišnji hit Sajma.

Kusturica o Kiji Kockar: Nemam problem s tim leptirima!

Rame uz rame sa Draškovićem i Kusturicom, našla se ni manje ni više Kristina Kija Kockar, sa svojom autobiografijom "Moj potpis", piše "Informer".

Pogledajte šta je rekla za Kija za MONDO na promociji svoje knjige.

View this post on Instagram

Kažu da je njena knjiga apsolutni hit ovogodišnjeg Sajma. Jeste li i vi kupili autobiografiju ove "obrazovne" devojke? @kija_kockar__official #sajamknjiga #kijakockar #zadruga #rijaliti #knjizevnost #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 25, 2018 at 10:59am PDT

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.