Kreativni centar na Medjunarodnom sajmu knjiga

Izvor: S media, 15.Sep.2009, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kreativni centar" na Medjunarodnom sajmu knjiga

Beogradska izdavačka kuća "Kreativni centar" učestvovaće na 14. medjunarodnom sajmu knjiga u Banja Luci, koji će biti održan od 22. do 28. septembra, saopšteno je iz te izdavačke kuće.

Posetioci sajma će moći da se upoznaju sa novim knjigama te izdavačke kuće, kao i da pregledaju najtraženija izdanja: od slikovnica i preklapalica namenjenih najmladjim čitaocima, preko programa za predškolce i osnovce, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << do priručnika namenjenih roditeljima, vaspitačima i učiteljima.

Nova izdanja, koja će biti predstavljena su knjige iz edicije "Tranzit", namenjenoj uzrastu od 15 godina i više, i iz edicije "Dobar roditelj" - nova knjiga Nevene Lovrinčević "Disciplina bez batina".

Za najmladje čitaoce biće predstavljene slikovnice "Veverica plašljivica" i "Veverica plašljivica pronalazi prijatelja", navodi se u saopštenju.

Posetioci sajma moći će da nabave najnoviju knjigu Jasminke Petrović "Riba ribi grize rep", zbirku priča namenjenu mladjim osnovcima, a starijim osnovcima namenjena je zbirka viceva "Da pukneš od smeha 6", koju je ilustrovao Bob Živković.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.