20 godina emisije Nivo 23 na TV Studio B

Izvor: Studio B, 24.Okt.2012, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 godina emisije "Nivo 23" na TV Studio B

Povodom 20 godina od kultne emisije Studija B „Nivo 23", objavljena je knjiga autora Velje Pavlovića.

Knjiga „Nivo 23" koja sadrži izbor razgovora iz emisije 90-ih godina, u dva toma, u izdanju Draslar partnera, predstavljena je na Sajmu knjiga.

Prva emisija Nivo 23 u današnjoj formi, sa jednim gostom, emitovana je 28. septembra 1992. godine, a gost je bio reditelj Ljubiša Ristić koji se za razliku od drugih sagovornika Velje Pavlovića, više nije pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u toj emisiji. A bili su tu Vladeta Jerotić, Raša Livada, Dragan Nikolić, Nikola Milošević, Svetislav Basara, Dragoslav Mihajlović i mnogi drugi.

Knjiga „Nivo 23" u dva toma predstavlja izbor od 23 intervjua nastalih na osnovu snimaka emisija 90-ih godina.

Na Sajmu knjiga svoju novu knjigu, roman „Dugovečnost", potpisivao je Svetislav Basara. Predstavljen je i novi roman Miloša Latinovića „Zvezde i ostrva" kojeg čitalačka publika naročito poznaje po knjigama „Šekspirov klijent", „Đavolji triler" i „Dželat u raju".

Novi roman „Zoja" predstavila je i Mira Otašević, autorka romana kao što su „BEket i jastog", „Zmajevi od papira".
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.