Poginuo rudar u rudniku Lece

Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo rudar u rudniku Lece

MEDVEDJA

U Rudniku Lece kod Medvedje noćas je, nešto posle ponoći,  poginuo rudar Vladica Nikolić (1986) iz Medvedje.

Njega je povukla pokretna traka i izazvala trenutnu smrt.

Vladica je radio na eksploataciji rude.

Dežurna ekipa Doma zdravlja iz Medvedje, koja je odmah izašla na lice mesta, mogla je da konstatuje samo smrt, rečeno je JUGpressu u istražnim organima.

Nesrećni rudar, koji je u rudnik počeo da radi pre oko pola >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << godine, iza sebe je ostavio dvoje male dece od jedne i četiri godine.

U poslednje tri godine ovo je četvrti rudar koji je poginuo u ovom rudniku.

Prošle, 2017. godine 11.septembra ,  pogunila su dva rudara.

Poginuli su nadzornik u rudniku Zoran Petkovski iz Krive Palanke i Toni Nanev iz Probištipa, obojica državljani Makedonije.

Rudar Martin Vasilevski (32) poginuo je u noći 17. marta 2016. godine kada se na njega obrušila stena u oknu rudnika.

Policija je u decembru prošle godine, zbog pogibije predhodna tri rudara, privodila pet osoba iz rukovodstva rudnika radi davanja izjava  ali se do danas ne zna šta se posle toga dešavalo.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Rudnik Lece

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užasna smrt rudara u rudniku Lece, samlela ga pokretna traka

Izvor: juGmedia, 06.Maj.2018

Tridesetdvogodišnji rudar Vladica Nikolić poginuo je noćas, dva sata nakon ponoći u rudniku Lece...Kako nam je potvrđeno, ovog mladića iz Novog naselja kod Medveđe, samlela je pokretna traka. ..Nikolić je radio kao rudar svega šest meseci. Pre toga je bio konobar. Iza sebe je ostavio suprugu...

Nastavak na juGmedia...

Poginuo rudar kod Medveđe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2018

U Rudniku Lece kod Medveđe noćas je poginuo rudar Vladica Nikolić (1986)...Njega je povukla pokretna traka i izazvala trenutnu smrt...Dežurna ekipa Doma zdravlja iz Medveđe, koja je odmah izašla na lice mesta, mogla je da konstatuje samo smrt, rekla je za FoNet dežurni lekar Doma zdravlja Dragana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽAS U RUDNIKU KOD MEDVEĐE Madog rudara samlela pokretna traka

Izvor: Blic, 06.Maj.2018

U rudniku Lece kod Medveđe noćas je poginuo rudar Vladica Nikolić (1986) iz sela Negosavlja. Njega je povukla pokretna traka i izazvala trenutnu smrt.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.