Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2021, 22:59

Čitaoci javljaju: Reka u Medvedji i danas zagadjena, predsednik opštine i inspekcije ćute

MEDVEDJA

Čitaoci Regionalne informativne agencije JUGpress javljaju da je i danas, kao i pre tri dana, nešto ispušteno iz flotacije rudnika Lece i da je voda potpuno bela i još mutnija nego što je bila.

Dok ljudi koji ovde uznemireno razgovaraju o novom zagadjenju reke predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić, kome smo pre dva dana poslali mejl sa pitanjima da li zna šta se dešava u njegovoj opštini , ćuti a ne odgovara ni Jadranka Ćirić za koju na zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sajtu opštine Medvedja piše da je komunalni – ekološki inspektor.

Pitanja poslata na zvanične mejl adrese koje stoje na sajtu opštine pored Arsićevog i inspektorkinog imena.

Da, zanimljivo je da predsednik opštine niti njegov kabinet sada ne reaguju ali su munjevito reagovali posle pisanja JUGpressa da je osoba koja je bila Arsićev savetnik osumnjičena da pokušaj obijanja bankomata u holu opštine.

I to samo da bi saopštili da Arsić nije imao savetnika ali ne i da je referent za bezbednost osumnjičen.

Sa druge strane, kada je u pitanju moguće zagadjenje životne sredine i ugrožavanje stanovnika Medvedje, niko ne reaguje.

Okružni inspektor za ekologiju takodje ne reaguje jer “nema prijavu” a i sad će “redovna kontrola” rudnika Lece.

Za to vreme mutna voda teče Jablanicom.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Rudnik Lece

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.