Izvor: Blic, 12.Sep.2016, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnji poklon: Romantični Zeničanin iznenadio devojku na rođendan

Zeničanin Amar Rizvanović odlučio se svojoj devojci Azri prirediti nesvakidašnji rođendanski poklon, koji je oduševio ne samo nju nego i brojne sugrađane koji su se zadesili na glavnom gradskom trgu.

Kako priča Amir, želio je uraditi nešto originalno i što će njegova devojka pamtiti dok je živa.

- Hteo sam joj maksimalno ulepšati taj dan. Moram priznati da sam dugo razmišljao šta uraditi, kako i kakve će biti reakcije, međutim, na kraju sam se ipak odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da realizujem svoju ideju - priča Rizvanović, prenosi Avaz.ba.

U celoj priči pomogli su mu njegovi prijatelji i sestra od devojke, koji su je doveli na glavni gradski trg. Potom su njegovi prijatelji upalili baklje, a Amar je prišao sa buketom cveća i medom.

Njegova devojka ostala je šokirana ovim nesvakidašnjim gestom, zbog čega su joj krenule i suze.

Osim nje, svoje oduševljenje nisu krili ni brojni prolaznici, koji su pohvalili ovakvu vrstu rođendanskih poklona koji se definitivno dugo pamte.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) ŠOK I SUZE: Zeničanin rasplakao devojku za rođendan!

Izvor: Kurir, 12.Sep.2016

...Kako nam priča Amir, želio je da uraditi nešto originalno i što će njegova devojka pamtiti dok je živa.."Hteo sam da joj maksimalno ulepšam taj dan Moram da priznam da sam dugo razmišljao šta da uradim, kako i kakve će biti reakcije, međutim, na kraju sam se ipak odlučio da realizujem...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.