Izvor: Blic, 31.Jan.2024, 22:18

"IZ KUĆE SE SLIVALA VODA, OD PRIZORA SAM SE SLEDILA" Ćerka svirepo ubijenog Saše u Doboju otkrila detalje o osumnjičenoj maćehi: Pre tri dana viđena je da se ljubi sa nekim mladićem, tad je rođak zvao tatu (FOTO)

Juče se u Doboju dogodio svirep zličin, kada je Sašu K. (46) ubila žena Andrea K. (33) i njen ljubavnik Dražen L. (19) iz Petrova. Prema prvim saznanjima, oni su planirali Sašino ubistvo, te su sve pripremili do najsitnijih detalja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"DOŠLA SAM DA VIDIM LICE ŽENE KOJA MI JE ODUZELA OCA" Ćerka mučki ubijenog Saše Kulišića bila ispred Tužilaštva kada su dovedeni Andrea i njen ljubavnik (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Jan.2024

Osumnjičeni za ubistvo Dobojlije Saše K. (46), njegova supruga Andrea K. (32) i njen ljubavnik Dražen L. (19), predati su u tužilaštvo pomenutog grada, a ispred pomenute institucije bila je kćerka žrtve T. K.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.