Hrvatska: Od turizma 7 mlrd. evra

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 04:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: Od turizma 7 mlrd. evra

Zagreb -- Hrvatska očekuje da će ove godine od turizma zaraditi oko sedam milijardi evra, kaže ministar turzima te zemlje Veljko Ostojić.

"Verujem da ćemo nastaviti trend rasta prihoda od turizma i u ovoj godini od tri do pet posto i da ćemo zaraditi oko 300 miliona evra više nego što se procenjuje prihod za 2011. godinu", dodaje on.

Ostojić navodi da je "tačno da recesija ima svoje posledice u prihodima i mi smo toga svesni".

Ipak, kaže on, "imamo razloga da budemo optimisti i verujemo da će turistički radnici znati da nađu način da svoje usluge učine kvalitetnim do mere da gostu to neće biti teško da plati".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trošimo milijarde nemamo da vratimo

Izvor: B92, 09.Apr.2012

Beograd -- Tokom prva dva meseca ove godine, Srbija je potrošila 37 milijardi dinara više nego što je zaradila od fiskalnih prihoda...Samo u februaru država je potrošila čak 28,5 milijardi dinara više nego što ima...To zapravo znači da bi, ukoliko bi nastavila da troši februarskim tempom do...

Nastavak na B92...

Hrvatska očekuje zaradu od sedam milijardi evra

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2012

OPATIJA - Hrvatska očekuje da će ove godine od turizma zaraditi sedam milijardi evra, rekao je danas ministar turizma Hrvatske Veljko Ostojić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.