Emocije prazne novčanik trenera Igokee: Ručak igračima kao izvinjenje za ružne reči

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emocije prazne novčanik trenera Igokee: Ručak igračima kao izvinjenje za ružne reči

Dragan Bajić, trener Igokee, se izvinio igračima za ružne reči izgovorene tokom jednog od tajm auta na utakmici tima sa Karpoš Sokolima.

- Emotivan sam i tako vodim utakmicu. Preko 70 mečeva vodim tim u ABA ligi i nikad nisam dobio tehničku. Sa igračima imam odličan odnos, uputio sam im izvinjenje za ružne reči i obećao ručak zbog toga.Takođe izvinjenje upućujem i gledaocima – rekao je Bajić.

Košarkaši Igokee napravili su veliki korak ka opstanku nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što su u subotu pobedili Karpoš Sokoli 79:71. Aleksandrovčani su ostvarili osmi trijumf a da nije bilo pada koncentracije u finišu mogli su slaviti i ubedljiviji trijumf.

Nakon odgledanog snimka trener Dragan Bajić je mnogo mirnije govorio o meču. Igrači su juče imali trening.

- Odigrali smo zaista dobar meč posebno u prvom poluvremenu kad smo stekli veliku prednost. U finišu su neki pojedinci iskočili iz timske igre i desile su se stvari koje ne želim pa sam zato i reagovao nakon meča, kako nam se ne bi ponavljale u narednim duelima. Imali smo sastanak na kojem smo otvoreno razgovarali i u istom ritmu nastavljamo dalje. Ovo je bila veoma važna pobeda u borbi za opstanak i sad želimo što bolji plasman, te moramo da nastavimo sa ovakvim partijama i u narednim kolima – istakao je trener Bajić.

Vuk Radovojević je nakon meča rekao da se u poslednjoj četvrtini desio pad koncentracije.

- Trener nam je skrenuo pažnju na sve što nas očekuje, jako smo radili i u prvom poluvremenu ispoštovali sve što smo dogovarali i to je dalo rezultat. U posljednjoj deonici došlo je do pada koncentracije, poslednjih par minuta smo napravili gomilu gluposti, ali je najbitnije da smo dobili utakmicu - rekao je posle meča Radivojević.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.