Izvor: N1 televizija, 03.Sep.2021, 14:55

Veće za bezbednost CG apeluje na sve da smire tenzije, Abazović: Svi smo braća

Veće za nacionalnu bezbednost Crne Gore izrazilo je zabrinutost zbog stanja bezbednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog SPC Joanikija 5. septembra na Cetinju, i izdalo je smernice organima obaveštajno-bezbednosnog sektora Crne Gore da pojačaju koordinaciju u cilju očuvanja ustavnog poretka i zaštite Ustavom predviđenih prava i sloboda. Potpredsednik vlade Dritan Abazović rekao je novinarima posle sednice "ne trebaju nam svađe i podele, svi smo braća i sestre".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vijeće za bezbjednost Crne Gore u stalnom zasijedanju narednih dana

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Sep.2021

​PODGORICA - Vijeće za nacionalnu bezbjednost Crne Gore izrazilo je danas zabrinutost zbog stanja bezbjednosti, u susret najavljenim javnim okupljanjima i apeluje na sve društveno-političke aktere, predstavnike medija, kao i sve građane, da daju doprinos smirivanju tenzija i očuvanju mira i ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vijeće za nacionalnu bezbjednost Crne Gore pozvalo na mir pred ustoličenje na Cetinju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Sep.2021

Vijeće za nacionalnu bezbjednost je pozvalo je na smirivanje tenzija i očuvanje mira i sigurnosti u Crnoj Gori pred ustoličenje mitropolita crnogorsko primorskog Srpske pravoslavne crkve (SPC), Joanikija, 5. septembra na Cetinju. “Vijeće za nacionalnu bezbjednost izražava zabrinutost zbog stanja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.