Vanredno u Skoplju: Gruevski pozvao na smirivanje strasti

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2017, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanredno u Skoplju: Gruevski pozvao na smirivanje strasti

Bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski je, povodom večerašnjih dešavanja u Sobranji, pozvao građane na prisebnost i smirivanje strasti.

"Nasilje nije rešenje i potrebno je smirivanje strasti. Pozivam na prisebnost. Narod da ne podleže provokacijama SDSM i onih koji žele da državu gurnu u još dublju krizu i da ispune njihov scenario. Potrebno je smirivanje strasti. VMRO-DPMNE će se suprotstaviti ovim antidržavnim postupcima SDSM pravnim i političkim sredstvima", naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Gruevski na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, pristalice pokreta "Zajedno za Makedoniju" večeras su upale u zgradu parlamenta te zemlje i napali lidera SDSM Zorana Zaeva i potpredsednika te stranke Damjanu Mančevskom.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.