Ubica trudnice u Prištini izvršio samoubistvo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2022, 15:41

Ubica trudnice u Prištini izvršio samoubistvo

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjlalj Svečlja (Xhelal Sveçla) je saopštio da se ubica trudnice ubio, nakon što je Policija pokušala da ga ubedi da se preda. Kosovska policija je ranije raspisala poternicu za Sokoljom Haljiljijem (Sokol Halili) zbog sumnje da je 30. Novembra ubio svoju suprugu u dvorištu Kliničko Univerzitetskog centra Koosva, koja je bila pred porođajem. Sestra ubijene trudnice u Prištini: 'Mislila je da ima zaštitu' Pred klinikom u Prištini ubijena...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP Kosova: Ubica trudnice u Prištini izvršio samoubistvo

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjlaj Svečlja saopštio je da je ubica trudnice izvršio samoubistvo nakon što je policija pokušala da ga ubedi da se preda.

Nastavak na Danas...

Nakon hladnokrvnog ubistva bivše trudne supruge, ubica izvršio samoubistvo: Policija pokušala da pregovara

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Sokol Haliti, koji je bio u bekstvu nakon što je pre dva dana ubio svoju bivšu trudnu suprugu, izvršio je samoubistvo nakon što ga je pronašla kosovska policija, saopštio je kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželal Svekla.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.