Osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 16:29

Osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo

Priština -- Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo.

Svečlja je u objavi na Fejsbuku naveo da je Policija locirala osumnjičenog za ubistvo trudnice u dvorištu Ginekološke klinike u Prištini.

Međutim, kako dodaje Svečlja u objavi Sokol Haljilji nije želeo da se preda već je izvršio samoubistvo.

"Nakon intenzivnog rada svih jedinica Kosovske policije, locirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo ubicu Sokola Haljiljia. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio. Policija Kosova kao i Policijski inspektorat Kosova nastaviće istragu kako bi se otkrile sve okolnosti ubistva trudnice i samoubistva", napisao je Svečlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština, osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo pred policijom

Izvor: RTS, 02.Dec.2022

Osumnjičeni za ubistvo supruge koja je bila pred porođajem izvršio je samoubistvo u prisustvu kosovske policije. . Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svečlja saopštio je da je osumnjičeni za ubistvo trudnice izvršio samoubistvo u petak u prisustvu kosovske...

Nastavak na RTS...

Svečlja: Ubica trudnice se ubio nakon što ga je policija locirala

Izvor: Danas, 02.Dec.2022

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je danas da je ubica trudnice H.M. danas izvršio samoubistvo nakon što ga je locirala policija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.