Izvor: S media, 12.Feb.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica maloletnika osumnjičena za ubistvo sveštenika u Bihaću

Trojica maloletnika osumnjičeni su za ubistvo sveštenika don Mile Ivančića u Bihaću, javila je danas Federalna televizija (FTV).

Kako navodi ta televizija, reč je o mladićima od 15, 16 i 17 godina, koji su osumnjičeni da su okrutno ubistvo počinili iz koristoljublja.

Don Ivančić je ubijen u petak uveče u župnom stanu, u bihaćkom naselju Zavalje. Telo je pronašla meštanka koja je bila zadužena za čišćenje župnog stana. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Tokom uvidjaja, utvrdjeno je da su Ivančiću nanesene teške fizičke povrede, posebno na glavi. Policija je zaključila da sve navodi da je reč o ubistvu s obzirom da ozlede ukazuju na udarce u glavu kamenom.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) juče su pretresli pet lokacija i priveli na saslušanje sedam osoba za koje se sumnjalo da su učestvovali u ubistvu sveštenika don Mile Ivančića.

(Beta)

Foto:PrtSc\youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri maloljetnika osumnjičena za ubistvo sveštenika u Bihaću

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2013

SARAJEVO- Trojica maloljetnika osumnjičeni su za ubistvo sveštenika don Mile Ivančića u Bihaću, javila je danas Federalna televizija (FTV).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.