Starim trikom ženi uzeli 1.300 evra: Prevarant podigao narukvicu sa ulice, a ona napravila VELIKU GREŠKU

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starim trikom ženi uzeli 1.300 evra: Prevarant podigao narukvicu sa ulice, a ona napravila VELIKU GREŠKU

Hrvatska policija traga za dvojicom muškaraca koji su uz pomoć pomoć neverovatnog trika prevarili ženu (67). Naime, kako je objavila labinska policija, žena je 14. februara oko 11,30 sati prolazila naseljem Kature u Labinu, kada je nepoznati muškarac sa zemlje podigao, kako se činilo, zlatnu narukvicu. Ponudio joj je da je prodaju i podele novac jer su, zapravo, narukvicu oboje pronašli.Pročitajte još: Plen skoro 26 MILIONA dinara: Istraga protiv četvoro osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << za dve VELIKE PLjAČKE u KruševcuTada im je prišao još jedan muškarac i rekao im kako želi da otkupi narukvicu za 10.000 kuna (oko 1.300 evra). Ali kako kod sebe nije imao dovoljno novca, zamolio je ženu da mu pozajmi pare i da drugom muškarcu, kao i da zadrži nakit dok joj ne vrati dug.Žena je shvatila da je prevarena nakon što se taj drugi muškarac nikako nije vraćao sa novcem. Osim toga, videla je da nije bila reč o vrednom zlatnom nakitu već o bezvrednoj narukvici.(jutarnji.hr)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Za manje od 60 sekundi ukrali “mercedes” vredan 47.000 evra: Kamera uhvatila drsku krađu i uređaj koji je korišćen (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020

Lopovi bez pomuke, koristeći elektronsku napravu (odašiljač) uspeli da za manje od minuta dođu do skupocenog plena Pojavio se snimak zabrinjavajuće veštih lopova u Velikoj Britaniji koji brzo i lako kradu “mercedes” od 47.000 evra.Oni su bez pomuke, koristeći elektronsku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.