Brutalno pretučen policajac u Petrovcu na Mlavi: Ivan dobio krvničke batine jer je radio svoj posao?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno pretučen policajac u Petrovcu na Mlavi: Ivan dobio krvničke batine jer je radio svoj posao?!

U nedelju uveče u Šetonju, opština Petrovac na Mlavi, krvnički je pretučen policajac Ivan Čekrlić, koji je tamo bio van službe.

Policajca su prebili N. Z. iz Velikog Laola i N. N. iz Lipovice, obojica su dobro poznati policiji.

Prebijanje je navodno počelo rukama, a kada je posle izvesnog vremena od zadobijenih udaraca policijski službenik pao na zemlju, nastavili su da ga tuku i nogama šutirajući ga po glavi i telu. Nakon toga su pretili policajcu da nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prijavljuje događaj.

Počinioci su ubrzo nakon toga uhapšeni, a sumnja se da je povod za napad to što je prebijeni policajac protiv jednog od napadača ranije podneo prijavu. Praktično, ovaj čovek je prebijen samo zato što je radio svoj posao.

Policajac Čekrlić zadobio je teške telesne povrede i on je hospitalizovan u petrovačkoj bolnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen ozloglašeni Cucla: Policajca Ivana tukli i šuturali u glavu, pa mu rekli šta ne sme da uradi

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020

Ivan Čekrlić zadobio je teške telesne povrede i on je hospitalizovan u bolnici u Petrovcu na Mlavi U nedelju uveče u Šetonju, u Petrovcu na Mlavi, krvnički je pretučen policajac Ivan Čekrlić, koji je tamo bio van službe.Policajca su, prema saznanjima portala “Tpknews“...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.