Starim trikom ženi uzeli 1.300 evra: Prevarant podigao narukvicu sa ulice, a ona napravila VELIKU GREŠKU

Novosti Online

18. 02. 2020. u 08:50

Hrvatska policija traga za dvojicom muškaraca koji su uz pomoć pomoć neverovatnog trika prevarili ženu (67).

Старим триком жени узели 1.300 евра: Преварант подигао наруквицу са улице, а она направила ВЕЛИКУ ГРЕШКУ

Depositphotos

Naime, kako je objavila labinska policija, žena je 14. februara oko 11,30 sati prolazila naseljem Kature u Labinu, kada je nepoznati muškarac sa zemlje podigao, kako se činilo, zlatnu narukvicu. Ponudio joj je da je prodaju i podele novac jer su, zapravo, narukvicu oboje pronašli.

Pročitajte još: Plen skoro 26 MILIONA dinara: Istraga protiv četvoro osumnjičenih za dve VELIKE PLjAČKE u Kruševcu

Tada im je prišao još jedan muškarac i rekao im kako želi da otkupi narukvicu za 10.000 kuna (oko 1.300 evra). Ali kako kod sebe nije imao dovoljno novca, zamolio je ženu da mu pozajmi pare i da drugom muškarcu, kao i da zadrži nakit dok joj ne vrati dug.

Žena je shvatila da je prevarena nakon što se taj drugi muškarac nikako nije vraćao sa novcem. Osim toga, videla je da nije bila reč o vrednom zlatnom nakitu već o bezvrednoj narukvici.

(jutarnji.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Pop

18.02.2020. 09:52

То са непознатим лицима око тога да је пронашао па да подели итд, итд је веома стара и офуцсна форато исто важи и за шибицаре, невероватно је то што јаднипојединци наседају. Данас било ко да ми приђе и потражи или понуди нешто овако одмах уколико на моје негодовањенастави да ме дави једноставно му кажем да ћу звати полицијупа нека њима објасни то исто што и мени.То исто важи и за оне који звоне по становима нудећи на придајукоје какве предмете и услуге.

Неверица

19.02.2020. 19:13

Жена (67) - пензионерка, носи 1300е са собом и баш на њу налете.. ок.

Горан

21.02.2020. 12:05

Mene su probali da prevare na autobuskoj u Zagrebu,kako je to bilo smešno,ja im kažem prijave gubitak zlatnog lanca u policuju,oni ma jok nego da po delimo on I ja,ja mu kažem nemože tako jer ne treba meni tudje jer ja dobro zaradjujem,dalje nemoj to da radi jer ima kamera svugde na stanicu,mi se tu rastanemo,posle kad sam izlazio iz kafića posle dva sata vidim kako se lanac kotrlja po podu i čovek od njega na pet metra,on bacio da mi namesti,smejem se ja a njemu nije dobro,jadno i bedno.