Premijer Crne Gore dobio pretnje smrću

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Crne Gore dobio pretnje smrću

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković dobio je danas pretnju smrću s Facebook profila građanina poreklom iz Crne Gore, koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Foto: Vlada Crne Gore

Na zvaničnom Vladinom Facebook profilu ispod fotografije premijera Markovića poslata je pretnja da će se premijeru "uskoro doći na smrtnu slavu".

U toku je provera verodostojnosti identiteta i ozbiljnosti pretnje.

Foto: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski premijer dobio PRETNJE SMRĆU

Izvor: Blic, 01.Sep.2018

Predsednik Vlade Crne Gore Duško Marković danas je dobio pretnju smrću sa Fejsbuk profila osobe iz SAD koja je poreklom iz Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Premijeru Crne Gore pretnje iz Amerike

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 09:39

Crnogorski premijer Duško Marković dobio je pretnje smrću sa Facebook profila osobe koja vodi poreklo iz Crne Gore, ali živi u Sjedinjenim Američkim Državama...Pretnje su upućene sa profila izvesnog Omera Radončića iz SAD, piše Pobjeda podsećajući da je pretnja sadržana u komentaru ispod...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.