Podgorica: Ugašen požar u hali Plantaža, nije bilo povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2022, 12:37

Podgorica: Ugašen požar u hali "Plantaža", nije bilo povređenih

U požaru koji je jutros izbio u jednoj hali kompanije "13. jul Plantaže" nije bilo povređenih i požar je lokalizovan, saopštila je Služba zaštite i spašavanja Podgorice, prenosi portal RTCG.

Na mesto požara, u Bulevaru Šarla de Gola, upućene su četiri ekipe sa 12 vatrogasaca, a nakon izlaska ekipa usledilo je više poziva da je reč o požaru unutar Hale u sklopu "Plantaža 13. jul", navela je Služba zaštite.

Ekipe su utvrdile da je reč o industrijskom požaru većih razmera koji je bio u poodmakloj fazi, a koji je zahvatio Halu C industrijskog postrojenja ispunjenu radnim mašinama i instalacijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.