Drama u regionu: Rasvetljeni napadi na Banjalučanke, osumnjičeni mladić izvršio samoubistvo!

Izvor: BKTV News, 29.Jul.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u regionu: Rasvetljeni napadi na Banjalučanke, osumnjičeni mladić izvršio samoubistvo!

Ovo niko nije očekivao!

Policija je rasvetlila dva napada na devojke koja su se desila u centru Banjaluke 22. maja i 21. jula ove godine, ali je osumnjičeni muškarac izvršio samoubistvo.

Kako prenose Večernje novosti, za napade osumnjičen 24-godišnjak koji je u ponedeljak pronađen mrtav nedaleko od svoje kuće, a uviđajem je utvrđeno da je izvršio samoubistvo vešanjem.

"Na telu su pronađene tri površinske rane koje ukazuju da je prvo nožem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pokušao da se ubije i kada u tome nije uspeo izvršio je samoubistvo vešanjem", kaže izvor blizak istrazi.

Skandal potresa region: Poslanik HDZ-a novinaru nudio mito! (VIDEO)On navodi da je mladić ostavio oproštajno pismo, a napadnute devojke su ga identifikovale kao osumnjičenog. Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević na konferenciji za medije potvrdio je da napadač identifikovan, ali o detaljima nije mogao da govori "zbog specifičnih okolnosti koje su nastale" tokom istrage.

"Napad na V. D. koji se dogodio 22. maja i M. T. koji se 21. jula dogodio kod Osnovne škole "Ivo Andrić" izvršilo je isto lice. To lice je identifikovano i tužilaštvu je dostavljen izveštaj, ali zbog postojanja specifičnih okolnosti sada nećemo saopštiti detalje", rekao je Spasojević.

Tragedija na primorju! Nepoznati muškarac se udavio u Brodarici!

Načelnik PU Banjaluka Željko Spasojević zahvalio se građanima navodeći da su oni dali značajan doprinos u identifikovanju napadača.

"Važno je da se događaji prijave policiji na broj 122 i svi koji imaju informacije neka to prijave kako bi pomogli u rasvetljavanju",  istakao je Spasojević.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.