Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2021, 19:27

Burno u regionu zbog „non pejpera“ – niko ga nije video, a mnogi se uznemirili

Dokument, koji je navodno potekao iz kabineta slovenačkog premijera Janeza Janše, pa otputovao u Brisel kod predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela, danima je u fokusu javnosti. Većina političara iz regiona "non pejper" o zemljama Zapadnog Balkana smatra opasnom idejom o prekrajanju granica, a u Srbiji čuđenje zbog burnih reakcija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Burno u regionu zbog "non pejpera": Predsednik Hrvatske kaže da je taj papir "big shit"

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021

Dokument, koji je navodno potekao iz kabineta slovenačkog premijera Janeza Janše, pa otputovao u Brisel kod predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela, danima je u fokusu javnosti...Većina političara iz regiona "non pejper" o zemljama Zapadnog Balkana smatra opasnom idejom o prekrajanju granica,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.