Vozači, više nema opasnosti od dremke za volanom

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači, više nema opasnosti od dremke za volanom

Samo 100 dolara je dovoljno za bezebdniju vožnju.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/rontpoint

Da li biste voleli da na svojoj ruci imate narukvicu koja će vas razbuditi kada vam se pridrema tokom vožnje. Baš to radi gedžet koji se zove Steer.

Na tržištu bi tebalo da se pojavi od novembra ove godine, a koštaće oko 100 dolara.

Uređaj može da nas "probudi" zahvaljujući čak 16 senzora koje poseduje, i koji konstantno prate broj otkucaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srca vozača. Kada detektuje usporeni rad srca, jakom vibracijom i aktiviranjem žutog svetla alarmira da je vreme za pauzu tokom vožnje.

Ako broj otkucaja srca nastavi da opada uprkos upozorenju, Steer će vozača potpuno razbuditi blagim elektro šokom.

Šta kažete na ovakvog "suvozača"? Pišite nam u komentarima da li biste kupili ovu narukvicu.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vozači, više nema opasnosti od dremke za volanom

Izvor: Mondo, 23.Jul.2017

Samo 100 dolara je dovoljno za bezbedniju vožnju...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/rontpoint..Da li biste voleli da na svojoj ruci imate narukvicu koja će vas razbuditi kada vam se pridrema tokom vožnje? Baš to radi gedžet koji se zove Steer...Na tržištu bi tebalo da se pojavi od novembra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.